Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

05

IV Cicle de conferències de l'APCC: Jo programo circ

JORNADES 05 Octubre 2011 al 14 Desembre 2011

Eines per a la professionalització. IV Cicle de Conferències

Enguany el IV Cicle de Conferències de l'APCC - Eines per a la Professionalització es farà a La Seca - Espai Brossa, que va obrir les seves portes el passat dissabte 24 de setembre. Es tracta de l'antiga fàbrica de moneda de la Corona d'Aragó, que ha estat rehabilitada per l'Ajuntament de Barcelona i s'ha convertit en un centre de producció i difusió de propostes escèniques interdisciplinàries (teatre, circ, poesia escènica, música, dansa). El cicle porta per títol 'Jo Programo Circ' i es compon de sis conferències dirigides a professionals del circ, de les arts escèniques i de l'educació, i a gestors culturals.


Del 5 d'octubre al 14 de desembre es donaran a conèixer formes i formats de programar circ als teatres, als municipis, als festivals, a les escoles i als centres de lleure, als centres cívics i a altres equipaments culturals.


'Programar circ als teatres' , el 5 d'octubre, és la primera conferència del Cicle, a càrrec de Margarida Troquet (directora del Teatre Municipal de l'Escorxador de Lleida); Òscar Garcia, (tècnic de cultura de l'Ajuntament de Vallromanes); Pep Tugues (director del Teatre-Auditori Sant Cugat); Ley Mendoza (responsable d'informes tècnics per acollir circ al Teatre Principal de Badalona, Rocaumbert Fàbrica de les Arts, Poliesportiu de Montgat i La Central del Circ) i Jaume Navarro (artista de circ). Els ponents d'aquesta conferència plantejaran un debat sobre les dificultats en què actualment es troben les companyies, els equipaments escènics i els municipis per produir i programar circ en sala, a més d'exposar les seves experiències, explorar oportunitats i reflexionar sobre els formats, els horaris i els públics de circ en sala. A banda de 'Jo Programo Circ', La Seca acollirà més circ en la seva arrencada. Rococó Bananas inaugurarà la temporada de La Seca - Brossa Espai Escènic de Barcelona.

Organitza:

Associació de Professionals de Circ de Catalunya

Arxiu adjunt:Programa

Lloc: La Seca. Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte