Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

10

Projecció i sopar-fòrum sobre públics i creadors

DEBAT 10 Novembre 2016

Es parlarà de públics i creadors amb la projecció de dues grans pel·lícules de Frederick Wissemar: "National Gallery" i "La Danse".

El 15 de febrer del 2017 el Teatre Auditori de Granollers compleix 15 anys i ho vol celebrar amb un seguit d'actes commemoratius durant tota la temporada 2016/2017. Un dels primers actes, tindrà lloc el pròxim dia 10 de novembre, organitzat conjuntament amb el Cineclub de l'Associació Cultural de Granollers i amb la col·laboració de l'Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya.

Es tracte de la projecció de la pel·lícula de Frederick Wiseman, National Gallery (2014) i un posterior sopar-fòrum, servit pel Restaurant Social El Gato Verde i dirigit i dinamitzat pel Director del MNAC, Pepe Serra, en el que es vol reflexionar, a partir de la pel·lícula, sobre el futur de la institució, posant el focus d'atenció especialment en el paper dels públics.

Aquest documental s’endinsa a la National Gallery londinenca i proposa un viatge al cor d’aquesta institució, poblada d’obres mestres de la pintura occidental de l’Edat Mitjana al segle XIX. És el retrat d’un lloc, el seu funcionament, la seva relació amb el món, el seu públic i els seus quadres. Clica aquí si vols veure el tràiler de la pel·lícula.

La projecció de la pel·lícula està programada a les 18:30 hores i el sopar-fòrum, a continuació de la pel·lícula, sobre les 21:30 hores.


 


Els socis/es de l’APGCC gaudeixen de descompte:


Projecció: 5€ (Preu soci/a APGCC: 3€)


Projecció + Sopar Fòrum: 15 € (Preu soci/a APGCC: 13€)


Per obtenir el descompte caldrà enviar un correu a apgcc@gestorcultural.org indicant que ets soci/a.El segon documental La Danse (2009), també de Frederick Wiseman, es projectarà a l'abril de 2017.


 

Organitza:

Teatre Auditori de Granollers, Cineclub de l'Associació Cultural de Granollers i amb la col·laboració de l'Associació Professional de Gestors Culturals de Catalunya.

Horari: 18:30 hores i el sopar-fòrum, a continuació de la pel·lícula, sobre les 21:30 hores.

Lloc: Teatre Auditori de Granollers

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte