Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

02

Producció de projectes culturals. Eines i recursos.

CURS 02 Novembre 2016 al 10 Novembre 2016

Aquest curs té l'objectiu de donar eines i recursos de producció i de gestió per a la producció d'espectacles i l'organització de projectes culturals. A Barcelona han sorgit nombrosos projectes culturals fets amb molts pocs recursos econòmics, però amb molta iniciativa i ganes de treballar. Tots els components s'impliquen en diferents tasques a part de les pròpies (actors, directors, músics...).

El curs estarà format de parts teòriques i pràctiques. Es recomana portar l’ordinador a les sessions (sobretot a partir de la segona sessió)


A càrrec de Maria G. Rovelló
Llicenciada en Història de l’Art per la Universitat de Barcelona i postgraduada l’any 2011 en Gestió i Producció d’esdeveniments en viu per l’IL3.
A la mateixa Universitat de Barcelona va realitzar la gestió de l’Aula de Teatre de la facultat d’Història i va fer la producció del Festival de Teatre Universitari Clàssics al Jardí becada pel Ministeri d’Educació. Va fer les pràctiques del postgrau a l’Espai Brossa, on s’hi va quedar treballant, però a la seva nova ubicació, La Seca Espai Brossa. Des del 2011 hi va portar a terme les tasques de producció i administració i a partir del gener 2014 el càrrec d’adjunta a gerència.

Actualment s’ha establert com a freelance de producció, i treballa per a diferents companyies de teatre: La PadrinaLa Ruta 40 (guanyadora del Premi Butaca 2015 per Millor muntatge de petit format), Corcada TeatreDei Furbi (guanyadora del Premi Max a millor espectacle musical 2014), i col·labora amb Gelabert Azzopardi Companyia de dansa, entre altres projectes, com la producció de F.R.A.U., espectacle d’Albert Arribas, guanyador del Premi Quim Masó 2015.


[programa curs]


Durada: El curs té una durada total de 16 hores, dividides en 4 sessions.


Més informació: formacio@nauivanow.com


[inscripció]


 

Organitza:

Nau Ivanow

Horari: Dates: 2, 3, 8 i 10 de novembre de 2016
Horari MATÍ: de 10 a 14h

Lloc: Nau Ivanow (Hondures, 28) Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte