Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

10

Jornades de formació per a tècnics/ques municipals de Barcelona: Indicadors, anàlisi i avaluació en les programacions d'arts visuals municipals

JORNADES 10 Novembre 2016 al 17 Novembre 2016

Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona.

Destinataris: Tècnics responsables de programes d’arts visuals municipals de la província de Barcelona.


Dates: Dijous 10 i 17 de novembre de 2016.


Hores lectives: 10 h


Places disponibles: 35


Presentació: L’anàlisi i l’avaluació de les programacions d’arts visuals en l’àmbit municipal encara està molt poc desenvolupada i, en força casos, és pràcticament inexistent. Per intentar redreçar aquesta situació proposem conèixer marcs de referència i experiències destacades, d’una banda, i compartir i analitzar el que s’està fent i, sobretot, estudiar la viabilitat d’un sistema comú d’indicadors, de l’altra.


Objectius:


• Informar sobre els marcs de referència internacionals pel que fa a l’anàlisi i l’avaluació de la cultura.


• Presentar experiències rellevants del sistema públic català pel que fa a l’anàlisi i l’avaluació en l’àmbit cultural, fent especial esment a la situació de les arts visuals.


• Compartir els indicadors i les estratègies d’anàlisi i avaluació de les programacions municipals d’arts visuals de la província de Barcelona.


• Detectar els interessos i les necessitats de les programacions municipals d’arts visuals pel que fa a l’anàlisi i l’avaluació.


• Valorar la viabilitat d’establir accions consensuades d’anàlisi i avaluació entre els municipis amb programacions d’arts visuals.


 


Continguts:


• Marc internacional sobre indicadors, anàlisi i avaluació en l’àmbit cultural.


• Presentació de casos d’estudi rellevants d’anàlisi i l’avaluació del sistema cultural públic català, fent especial esment a la situació de les arts visuals: o Barcelona Dades, ajuntament de Barcelona. o Cercles de Comparació Intermunicipal de la Diputació de Barcelona.


• Taller per compartir els indicadors i les estratègies d’anàlisi i avaluació de les programacions municipals d’arts visuals de la província de Barcelona.


• Taller per avaluar els interessos i les necessitats de les programacions municipals d’arts visuals pel que fa a l’anàlisi i l’avaluació.


• Taller per valorar la viabilitat d’establir accions consensuades d’anàlisi i avaluació entre els municipis amb programacions d’arts visuals.

Organitza:

Diputació de Barcelona.

Horari: 9.30h a 15 hores

Lloc: Plató del Pati Manning. Carrer de Montalegre, 7
08001 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juliol 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte