Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

22

The proactive role of live performance audiences: the be spectactive!

JORNADES 22 Novembre 2016 al 23 Novembre 2016

La conferència vol ser una àgora d'intercanvi entre professionals i organitzacions d'arts escèniques interessades en el desenvolupament de noves formes de capacitar els ciutadans actius.

El punt de partida és l’experiència dels membres dels projectes (Lift festival, London; Kulturno Drustvo B-51, Ljubljana; CapoTrave/Kilowatt Festival, Sansepolcro; Tanec Praha, Praga; Bakelit Multi Art Center, Budapest; York Theatre Royal, York; Radu Stanca, Sibiu; Domino Udruje, Zagreb) i els artistes que participen en les nostres co-produccions, però que volen aprendre d’altres experiències i enfocaments.


L’idioma de la Conferència serà l’anglès. Quatre sessions de workshops paral·lels seran en espanyol (o català, depenent de l’idioma dels assistents) per facilitar la participació de la població local. Cap traducció simultània serà proporcionada durant la conferència. 


Més informació.


Formulari d'inscripció.


Programa provisional.

Organitza:

Programa de gestió cultural de la Universitat de Barcelona

Lloc: School of Economics & Business - University of Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte