Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

14

Del 14 al 18 de setembre tindrà lloc el Mercat de Música Viva de Vic 2016-Descomptes per als socis de l'APGCC en les acreditacions professionals

MERCAT 14 Setembre 2016 al 18 Setembre 2016

La 28a edició del Mercat de Música Viva de Vic tindrà lloc del 14 al 18 de setembre de 2016. Enguany es podran gaudir les actuacions de Moya Kalongo, Nico Roig, Joan Colomo, Joana Serrat, Flamingo Tours, Gossos, The Prussians, entre molts d'altres, amb un espectacle inaugural a càrrec de Maika Makovski amb el Quartet Brossa.

Des del 1989, el Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.


Una de les novetats d'aquesta edició és el trasllat de tota l’activitat professional del Sucre a l’Atlàntida, on tindran lloc, també, tots els concerts de l’MVLab. Enguany l'Atlàntida serà l'escenari on es reuniran els professionals del MMVV, duent a terme les conferències, speed meetings, taules de treball, presentacions i concerts. S'ubicarà, igualment, una àrea expositiva destinada a institucions.


L'altra gran novetat d’enguany és l'estrena del Concurs de Músics al Carrer, que permetrà que el grup més votat pel públic pugui actuar en un dels escenaris de la Festa Major de Vic 2017. El sistema de votacions es farà a través d’Instagram, penjant fotos del grup que més hagi agradat als usuaris.


La Sala Pasternak, amb concerts de dimecres a divendres a les 00:30h, s'afegeix al mapa d’escenaris de l’edició d’enguany amb les actuacions de Moya Kalongo, Flamingo Tours i  The Prussians. Aquesta sala serà també el punt de trobada de nit dels professionals acreditats.


Un altre dels canvis impulsats en la present edició serà l'avançament de l'hora dels concerts de l'MVLab, que arrencaran a les 18:30h. Pel que fa a la programació OFF, enguany es trasllada a la Plaça dels Màrtirs i divendres i diumenge al matí l'ESMUC obsequiarà els assistents amb concerts de celebració del seu 15è aniversari. En aquest escenari, dijous a la nit hi actuaran els grups de Les Cases de la Música, el dissabte se celebrarà el concurs Sona 9, i el diumenge a la tarda el de VicSona.     


A més, per commemorar la capitalitat de Vic de la cultura catalana, diumenge 18 de setembre al vespre es farà un concert a la Plaça Major amb el nom d’Osona canta Osona, 40 anys de pop rock osonenc. Aquest concert reunirà en un mateix escenari 150 alumnes d’escoles de música d’Osona i la banda Astrio.


Al Mercat de Música Viva de Vic 2016 s'hi podran veure les actuacions de Gossos, Funkystep & The Sey Sisters, Ran Ran Ran, Heather, Antonio Serrano, Joana Serrat, Enric Montefusco, Kepa Junkera & Los Hermanos Cubero, Myles Sanko, Cálido Home, Marcel Cranc, Connectome, Nico Roig, Gata Cattana, The Zephyr Bones, Alba Molina i Joan Colomo, entre molts d'altres.


L’espectacle inaugural anirà a càrrec de Maika Makovski amb el Quartet Brossa. La compositora interpretarà dimecres 14 de setembre al Teatre l’Atlàntida els temes del seu nou àlbum “Chinook Wind”, enregistrat a Bristol, on ha tornat a treballar amb John Parish.


Aquí podeu consultar la programació completa.


Gràcies a un conveni signat per MMVV i l'APGCC, els socis podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per a més informació sobre com obtenir el descompte contacteu amb l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27


 

Organitza:

Mercat de Música Viva de Vic.

Horari: Diversos horaris.

Lloc: Vic.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte