Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

08

FiraTàrrega 2016 se celebrarà del 8 a l'11 de setembre-Descomptes per als socis de l'APGCC en les acreditacions professionals

FIRA 08 Setembre 2016 al 11 Setembre 2016

Enguany la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega posarà l'accent en la interculturalitat, oferint una tria de produccions que busquen superar contextos culturals concrets. Es programarà una selecció d'espectacles creats a Xile. El termini per acreditar-se acaba el dia 5 de setembre de 2016, a les 12.00h.

Del 8 a l'11 de setembre tindrà lloc una nova edició de la Fira de Teatre al Carrer de Tàrrega. Una selecció d'espectacles de teatre al carrer de creació nacional i internacional formaran part de la programació artística, acostant els programadors teatrals als artistes i professionals del sector.


En la present edició s'ha ampliat el programa d'activitats professionals amb presentacions dirigides a tots els sectors de les arts escèniques. I una altra de les novetats és la potenciació de la interculturalitat dins FiraTàrrega: enguany posant el focus en la creació en arts escèniques a Xile. Es podran veure les creacions de Teatro Niño Proletario, La Licuadora, Teatro del Sonido i Teatro Container.


També és una novetat la posada en marxa del projecte #Mirades, un encàrrec a través del qual dues companyies no europees, CCOT (Corea del sud)  i  Carretera 45 Teatro (Mèxic), compartiran la seva visió particular convertida en experiència escènica sobre la nostra manera d'entendre la ciutat com a punt de trobada. I l'inici de l’#EspaiZebra, on les companyies Baal i Les Impuxibles presentaran dues mirades sobre els llocs de pas entre sexualitats.


Passaran per la Fira de Teatre al Carrer: Joan Català, Svalbard Company, Ponten Pie, Kukai Dantza Taldea, Grupo Puja, Cirque Exalté, Companyia de Circ 'eia', HURyCANE, El Pont Flotant, La Industrial Teatrera o bé Fundación Collado - Van Hoestenbergue, Arcadi Poch, Iron Skulls Co., Get Bak, Arcopom, Quim Moya & Ravid Goldsmith i els nord-americans Ephrat Asherie Dance, entre molts d’altres.


El termini per acreditar-se acaba el dia 5 de setembre de 2016, a les 12.00h. Totes les entitats acreditades a data de 23 d’agost s’inclouran al Manual Professional.


Gràcies a un acord de col.laboració entre FiraTàrrega i l'APGCC, els membres de l'APGCC poden gaudir d'un descompte del 50% en l'acreditació professional a Tàrrega. Per beneficiar-se del descompte, cal que seleccioneu l'acrònim de l'APGCC al desplegable "Associació" en el moment de fer el tràmit de l'acreditacióPodeu formalitzar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari de professionals de la Fira Tàrrega. Per a qualsevol dubte o més informació sobre com aconseguir els descomptes contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27

Organitza:

FiraTàrrega.

Horari: Cal que consulteu la programació.

Lloc: Tàrrega.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte