Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

01

Jornada Professional Festival Al Carrer

JORNADES 01 Juliol 2016 1

Emmarcada dins del 27è Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans, se celebra la Jornada Professional Festival Al Carrer aquest proper dia 1 de juliol a l'espai Cubic de Viladecans.

El 27è Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol oferint espectacles de circ i animació, dansa i teatre al carrer. La programació del festival també inclou una jornada professional adreçada a gestors culturals, programadors i agents del sector. La Jornada Pro Festival Al Carrer 16 se celebrarà el dia 1 de juliol de les 10.30h a les 19h a l'espai Cubic de Viladecans.


La Jornada Professional Al Carrer d'aquest any s’obrirà amb una mostra de companyies presents al Festival i continuarà amb una taula rodona sobre el paper de les insatal·lacions artístiques a les arts de carrer, a la tarda. Finalment, es clourà la sessió amb l’espectacle “La nena de xocolata”, un projecte multidisciplinar comunitari liderat per l’equip de l’Ateneu de les Arts de Viladecans. 


Els assistents a la Jornada també podran assistir a la inaguració del Festival, amb l’espectacle “Circant” de Cuncurulla, una coproducció de La Central del Circ i el Festival Al Carrer de Viladecans.


Us hi podeu inscriure omplint aquest formulari.

Organitza:

Festival Al Carrer de Viladecans i Ajuntament de Viladecans.

Horari: De les 10.30h fins les 19.00h.

Lloc: Espai Cubic de Viladecans (Passeig de la Marina, cantonada Avinguda Segle XXI -08840 Viladecans, Barcelona).

Més informació »

1 Comentaris

1

Rosa

Molins de Rei

2016-06-15 15:33:11

Bona tarda,

No em queda molt clar quin seria el funcionament d'aquesta jornada professional. Jo sóc gestora cultural però actualment treballo fent feines administratives en un museu de Barcelona. Doncs no vindria com a representant de cap empresa, únicament per assitir a conferències i xerrades i conèixer com funciona aquest sector. Hi podria assitir o el meu perfil no encaixa gaire?

Moltes gràcies.

Salutacions,

Rosa Carné

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte