Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

01

Jornada Professional Festival Al Carrer

JORNADES 01 Juliol 2016

Emmarcada dins del 27è Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans, se celebra la Jornada Professional Festival Al Carrer aquest proper dia 1 de juliol a l'espai Cubic de Viladecans.

El 27è Festival Internacional de Teatre i Animació de Viladecans tindrà lloc de l'1 al 3 de juliol oferint espectacles de circ i animació, dansa i teatre al carrer. La programació del festival també inclou una jornada professional adreçada a gestors culturals, programadors i agents del sector. La Jornada Pro Festival Al Carrer 16 se celebrarà el dia 1 de juliol de les 10.30h a les 19h a l'espai Cubic de Viladecans.


La Jornada Professional Al Carrer d'aquest any s’obrirà amb una mostra de companyies presents al Festival i continuarà amb una taula rodona sobre el paper de les insatal·lacions artístiques a les arts de carrer, a la tarda. Finalment, es clourà la sessió amb l’espectacle “La nena de xocolata”, un projecte multidisciplinar comunitari liderat per l’equip de l’Ateneu de les Arts de Viladecans. 


Els assistents a la Jornada també podran assistir a la inaguració del Festival, amb l’espectacle “Circant” de Cuncurulla, una coproducció de La Central del Circ i el Festival Al Carrer de Viladecans.


Us hi podeu inscriure omplint aquest formulari.

Organitza:

Festival Al Carrer de Viladecans i Ajuntament de Viladecans.

Horari: De les 10.30h fins les 19.00h.

Lloc: Espai Cubic de Viladecans (Passeig de la Marina, cantonada Avinguda Segle XXI -08840 Viladecans, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2017

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte