Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

30

Gestió eficient dels recursos i la sostenibilitat en els equipaments escènics i musicals

CURS 30 Juny 2016

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE) organitza un curs formatiu adreçat a programadors i tècnics escènics i musicals amb l'objectiu de fomentar l'eficàcia, l'eficiència i la sostenibilitat dels seus equipaments.

El curs s'estructurarà en dos blocs: una primera part destinada a abordar la gestió eficient dels equipaments i la col·laboració entre teatres, i una segona part dedicada a la sostenibilitat ambiental dels equipaments.


Durant la primera part de la sessió, es plantejaran diversos reptes a l'hora de trobar un enfoc sostenible en l'àmbit de la programació: quins espectacles podem programar, tenint en compte agenda, horaris, cost. Convé estructurar una programació en col·laboració amb altres entitats? De quina forma es pot rendibilitzar la inversió feta en comunicació? Quins són els avantatges i inconvenients de l'externalització? Quin és l'equip mínim que ha de tenir un equipament, com caldria gestionar-lo i què suposa compartir despeses entre diferents equipaments (concursos públics mancomunats). Finalment es parlarà d'un cas pràctic.


La segona part del curs se centrarà en la sensibilització dels gestors dels equipaments pel que fa a l’aplicació de bones pràctiques ambientals com una estratègia per reduir els costos i millorar la seva imatge i posició davant la societat. Es parlarà del Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental i dels requisits per a equipaments escènics i musicals i centres i espais d’arts visuals, amb l'ajut de Josep Maria Masip, cap de la Secció de Sistemes de Qualificació del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. 


Podeu consultar el programa complet i inscriure-us-hi, aquí.

Organitza:

Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE).

Horari: De 9.30h a 13.30h.

Lloc: Sala d'actes de l'Arts Santa Mònica (Rambla de Santa Mònica, 7, Barcelona, 08002).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte