Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

14

III Congrés de la Gestió Cultural a Navarra: participació ciutadana i cultura, de les polítiques d'accés a les polítiques del comú

CONGRÉS 14 Juny 2016 al 15 Juny 2016

La participació ciutadana i la cultura centraran les principals temàtiques del III Congrés de la Gestió Cultural a Navarra, que tindrà lloc els dies 14 i 15 de juny.

De quina manera caldria construir avui les relacions entre el sector públic, el sector privat i la ciutadania en matèria cultural?


El III Congrés de la Gestió Cultural a Navarra mirarà de reflexionar a forns sobre aquest tema. Se celebrarà els dies 14 i 15 de juny i se centrarà en els mecanismes que vinculen participació ciutadana i cultura. Sota el títol: "De les polítiques d'accés a les polítiques de l'espai comú", el congrés convida especialistes en gestió cultural d'arreu del territori estatal. 


Amb l'obertura d'un nou escenari de gestió dels béns comuns i amb l'exigència de nous processos de participació i corresponsabilitat entre ciutadania i gestors en les polítiques culturals, convé debatre de quina manera cal reformular les polítiques culturals per a una democratització de la cultura real, tenint en compte la dimensió local que resulta clau en la conformaciño de noves polítiques i nous models de gestió.


El Congrés identificarà els nous mecanismes de participació ciutadana que des de les administracions públiques s'han posat en marxa. Visibilitzarà diferents projectes i experiències on les processos participatius i la cultura col·laborativa ocupen un lloc determinant. I, també, reflexionarà sobre els reptes que cal afrontar.


Les inscripcions es troben obertes fins el dia 8 de juny. 


Aquí us hi podeu inscriure i consultar el programa

Organitza:

Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Navarra (APGCNA).

Arxiu adjunt:

Horari: De les 9h a les 14,30h.

Lloc: Casa de Cultura de Villava- Atarrabiako Kultur Etxea (Navarra): c/ Mayor, 38, 31600 Villava, Navarra.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte