Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

09

Noves fórmules de finançament per a corporacions locals i entitats no lucratives

JORNADES 09 Juny 2016

La jornada s'adreça a tècnics municipals de cultura, entitats del sector cultural i gestors culturals.

La Fira Mediterrània de Manresa i el Departament de Cultura de la Generalitat organitzen la jornada professional "Més enllà dels recursos públics: Noves fórmules de finançament per a corporacions locals i entitats no lucratives", destinada als gestors culturals que busquin aprofundir en aquestes temàtiques de finançament.


Des del micromecenatge, passant per altres formes de finançament col·lectiu, col·laboració entre projectes culturals i empresa, mecenatge tradicional, les fórmules de finançament són molt variades. La jornada professional se centrarà en explicar casos de bones pràctiques i alguns dels recursos a què es poden acollir els projectes locals i les entitats no lucratives per tal de finançar diferents activitats culturals. Dades interessants si es té en compte que l'aportació de l'Estat en cultura a Catalunya significa un 1,8% del total, i ha disminuït un 78,6 % en relació a 2010 i que, per tant, cal buscar alternatives als mecanismes de subvencions públiques.


Hi participaran representants de la Fundació Catalunya Cultura, Goteo.org, l'Ajuntament de Vilafranca del Penedès, el Festival Temporada Alta, Verkami i Fundación Vicente Ferrer, entre d'altres.


Podeu consultar el programa aquí i tramitar la vostra inscripció clicant el següent enllaç.


 

Organitza:

Departament de Cultura i Fira Mediterrània de Manresa.

Horari: De 9.30h a 14.30h

Lloc: Sala d'Actes del Palau Marc (Rambla de Santa Mònica, 8 Barcelona)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte