Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

13

Places Exhaurides! Content Màrqueting: Creació de continguts per atraure nous públics

CURS     [APGCC] 13 Juny 2016

L'especialista en màrqueting digital Montserrat Peñarroya serà l'encarregada de dinamitzar un curs dedicat a la creació d'estratègies de "Content Màrqueting", amb l'objectiu d'atraure nous públics.

Les places del curs s'han exhaurit. Si esteu interessats a formar part de la llista d'espera, si us plau, poseu-vos en contacte amb nosaltres al 934022828 o apgcc@gestorcultural.org. 


Com fer que els nostres continguts siguin més populars a les xarxes? De quina forma hem d'elaborar-los per captar l'atenció dels nostres públics, generar-ne de nous i fer-los entendre els nostres valors i l'activitat que desenvolupem? 


L'especialista en màrqueting digital Montserrat Peñarroya dinamitzarà una sessió de 5 hores que se centrarà en exposar les bases de la tècnica que s'anomena "Content Màrqueting".  Explicarà quins són els seus beneficis i com podem desenvolupar estratègies per crear continguts que siguin atractius per als nostres usuaris, que ajudin a que ens coneguin millor i potenciïn la interacció amb nosaltres a través dels canals de comunicació digitals que tenim a l'abast. 


Continguts del curs:


1) Què és el "Content Màrqueting" i quins tipus de contingut podem crear.


2) Estudi de tres marcs de treball que ens ajudaran a crear els continguts que necessitem: la creació d'usuaris, el "viatge del client" i les "12 passes de Vogler".


3) La creació d'un pla de continguts.


4) La dinàmica de creació de continguts. El "Content Curation".


5) La difusió de continguts generats: xarxes socials, email, blog, Youtube, etc.


6) Com mesurar els resultats de l'estratègia aplicada?


La professora Montserrat Peñarroya és especialista en Màrqueting Digital i directora de l'Institut d'Investigació 3iSIC (Institut Internacional per a la Investigació de la Societat de la Informació i el Coneixement). Peñarroya també dirigeix l'empresa Quadrant Alfa, especialitzada en investigació i formació en l'àmbit del màrqueting digital. Participa com a docent en els programes de formació que la UNWTO (United Nations World Tourism Organization) imparteix arreu del món i imparteix classes a la Universitat Politècnica de València, la Universitat de Girona, La Salle, La Cambra de Comerç de Barcelona, ACC1Ó, ICIC, SDE, l'Agència Catalana de Turisme, el Departament de Cultura i el Col·legi Oficial de Bibliotecaris, entre d'altres. 


És autora de la Guia de Comerç Electrònic, editada per la Cambra de Comerç de barcelona i PIMESTIC, i de Marketing Electrònic per a Turisme Cultural (editorial UOC) i és coautora de Com ser dels primers a Google sense pagar  (editorial UOC). 


................................


Adreçat a:  professionals de la gestió cultural de tots els àmbits i especialitats que treballin tant en el sector públic com privat i a professionals que treballin en l'àmbit del màrqueting i comunicació d'organitzacions o projectes culturals.


Inscripcions: les inscripcions s'han exhaurit. 

Organitza:

APGCC

Horari: De les 16 a les 21h.

Lloc: Facultat de Comunicació Blanquerna (Aula d'informàtica).
Plaça de Joan Coromines, Barcelona.

Preu socis: 15 €

Preu socis: 6 € (Socis que es troben en situació d'atur.)

Preu no socis: 30 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions, institucions, o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o treballadors de la mateixa. 25 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC 20 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte