Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

26

Els estudis de visitants: de les dades al coneixement, del coneixement a la gestió

JORNADES 26 Maig 2016

L'Institut Català de Recerca del Patrimoni Cultural organitza una jornada dedicada a l'estudi dels públics del Patrimoni Cultural català el dia 26 de maig a l'Auditori del MACBA.

De quina manera els museus transformen les dades que obtenen dels seus visitants en un instrument d’utilitat per millorar les relacions amb els seus públics? Aquest és el principal tema sobre el qual pivotarà la jornada que l'Institut Català de Recerca del Patrimoni Cultural organitza el dia 26 de maig.


Per tal que les organitzacions museístiques programin exposicions i activitats amb èxit és essencial tenir un coneixement òptim sobre el públic visitant. És necessari, per aconseguir-ho, avaluar els serveis patrimonials i crear una comunitat amb la qual establir vincles estables i continus al llarg del temps.


L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural de Catalunya té per objectiu donar suport als museus i altres equipaments patrimonials del país en el coneixement dels seus visitants i usuaris per crear, mantenir i desenvolupar noves audiències i millorar l’ús social del patrimoni cultural.


La Jornada Els estudis de visitants: de les dades al coneixement, del coneixement a la gestió és la primera que celebra l’Observatori dels Públics i presentarà experiències tant nacionals com estrangeres sobre com els museus transformen les dades que obtenen dels seus estudis en un instrument d’utilitat per millorar les relacions amb els seus públics. L’Observatori dels Públics del Patrimoni Cultural és un projecte que desenvolupa l’Institut Català de Recerca en Patrimoni Cultural (ICRPC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya i la Universitat de Girona.


Aquí en podeu consultar el programa. L'accés a la jornada és gratuït, però les places són limitades. Us hi podeu inscriure, aquí.

Organitza:

Institut Català de Recerca del Patrimoni Cultural (ICRPC).

Horari: De les 9h a les 18,30h.

Lloc: Auditori del MACBA (Plaça dels Àngels 1, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte