Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

27

Debat obert: Pla de Cultures de Barcelona

DEBAT 27 Abril 2016

En el marc del cicle "Proximitats", l'Ajuntament de Barcelona ha programat avui un debat obert sobre el Pla de Cultures de Barcelona, a les 18,30h al Canòdrom. "Proximitats" és un cicle de quatre debats públics sobre els vincles entre quatre àmbits de la cultura (cinema i audiovisual, arts en viu, música, innovació ciutadana), l'educació i el territori. "Proximitats" s'inscriu en el context del Pla de Cultures 2016-2026, impulsat pel Consell de la Cultura de Barcelona.

Javier Rodrigo, membre de l'Oficina Tècnica del Pla de Cultures, conduirà el debat sobre el Pla de Cultures de Barcelona, que tindrà lloc avui a les 18,30h al Canòdrom.


Hi participaran Lluís Sabadell Artiga, membre de Cocreable; Ramon Parramon, membre d'Idensitat; Noemí Rocabert, membre de l?Escola Mestre Morera, acompanyats dels participants de la fila zero óscar Abril Ascaso, director de Sectors Culturals i Innovació de l'ICUB; Diana Escobar, membre d'Innovació de l'ICUB; Laia Forné, directora de Democràcia Activa i Descentralització de l'Ajuntament de Barcelona; Marisol López, directora de l'Àrea Digital de l'ICEC de la Generalitat de Catalunya; i José Luís de Vicente, membre de Zzzinc.


Els propers debats programats dins del cicle "Proximitats" tindran lloc el dia 4 de maig, on s'analitzaran les Arts en viu i que se celebrarà a l'Auditori de Sant Martí, i el 18 de maig, on es debatrà sobre Música al Centre Cívi La Farinera.

Organitza:

Ajuntament de Barcelona.

Horari: A partir de les 18,30h.

Lloc: Canòdrom (C/ de la Concepció Arenal, 165, 08027, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte