Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

11

Ciutats efímeres, ciutats d'esdeveniments: noves estratègies de sostenibilitat de ciutat

JORNADA     [APGCC] 11 Maig 2016

L'APGCC col·labora en l'organització de la taula rodona de la jornada, que inclourà les ponències de Donald Getz, professor de la Universitat de Calgary (Canadà) i Greg Richards, professor de la Breda University (Països Baixos), moderats per Alba Colombo, directora del programa de postgrau Gestió d'esdeveniments culturals, esportius i corporatius de la UOC.

El dia 11 de maig la UOC organitza una sessió oberta que se centra en analitzar el vincle entre les ciutats i els esdeveniments culturals que aquestes fomenten.


La jornada, que compta amb la col·laboració de l'APGCC, inclourà un debat sobre el paper de les ciutats en la programació, gestió i organització d'esdeveniments culturals a càrrec de Donald Getz, professor de la Universitat de Calgary (Canadà) i Greg Richards, professor de la Breda University (Països Baixos), moderats per Alba Colombo, directora del programa de postgrau Gestió d'esdeveniments culturals, esportius i corporatius de la UOC. 


Quines són les darreres tendències i avenços en la sostenibilitiat de ciutats immerses en festivals, mostres i fires? A quins públics ens dirigim quan programem aquests esdeveniments? Quins objectius i quines conseqüències comporta la programació d'aquests esdeveniments en les ciutats contemporànies? De quina manera ha canviat la relació entre ciutat i esdeveniments culturals? Què implica que la ciutat sigui co-creadora d'aquests esdeveniments, hi sumi innovació i beneficiaris?


Sobre tots aquests temes tractarà la conversa entre els ponents, que serà gratuïta i es farà en anglès. En funció de la demanda es valorarà la possibiltiat de tenir un servei de traducció simultània. Si necessiteu aquest servei de traducció, ho heu d'indicar en el moment d'inscriure-us a l'activitat.


Podeu consultar el programa complet i inscriure-us-hi, aquí.

Organitza:

UOC i APGCC.

Horari: De les 17h a 20h.

Lloc: CERC, Centre d'Estudis i Recursos Culturals (carrer Montalegre 7, 08001, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte