Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

29

27a Fira de Teatre de Titelles de Lleida

FIRA 29 Abril 2016 al 01 Maig 2016

Lleida acull la seva cita anual sobre arts escèniques i titelles del 29 d'abril a l'1 de maig. La Fira es dirigeix a programadors d'arts escèniques, gestors culturals, artistes i usuaris de la cultura.

La Fira com a mercat d'espectacles de titelles, teatre d'objectes, màscares, visual i d'ombres, és una cita anual que aplega titellaires, creadors, programadors, festivals i usuaris de la Cultura i del món de les Arts Escèniques.


Aquí en podeu consultar el calendari, la programació d'activitats paral·leles a la Fira i les companyies participants.


Dins de la Fira destaca la 9a edició de les Jornades Tècniques destinades als professionals de les arts escèniques, unes trobades professionals amb voluntat formativa. En el marc de les Jornades Tècniques, tindrà lloc la trobada de teatre per a Tots els Públics que analitzarà com posar en valor les arts escèniques per a nens i nenes en fires i festivals i que se celebrarà el dia 29 d'abril (11,30h) a l'Espai PRO (Plaça de l'Hort de Santa Teresa, a Lleida). Trobareu més informació sobre aquesta jornada tècnica i el formulari d'inscripció, aquí.

Organitza:

Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Horari: Diversos.

Lloc: Pl. Sta Teresa, 1. Lleida 25002

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte