Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

26

Jornada Professional D'A 2016. Nous públics

JORNADA 26 Abril 2016

La Jornada Professional D'A 2016, Nous Públics, està destinada als diferents agents i professionals de la indústria audiovisual, programadors, promotors i gestors culturals.

El Festival Internacional de Cinema D’Autor de Barcelona (D'A) organitza la segona edició de la  Jornada Professional D’A 2016, que aquest any es dedica als Nous Públics, amb el suport d’Europa Creativa Desk – MEDIA Catalunya i la col·laboració del Departament de Cultura, a través de l’SDE - Servei de Desenvolupament Empresarial i l’Àrea de Públics de l’ICEC, i la Fundació SGAE Catalunya.


La finalitat de l'activitat és ser un punt de trobada professional entre els diferents agents del sector audiovisual i cultural per analitzar i debatre sobre el nou paper del públic en la creació, promoció i consum de contingut audiovisual, així com pensar en les diferents maneres d’arribar a les noves audiències, com generar-les i com analitzar les oportunitats i els riscos que el nou paradigma ofereix.


El programa inclou debats, networking i reunions informals. Pots consultar la programació completa, aquí i us hi podeu inscriure, aquí.


 

Organitza:

Festival Internacional de Cinema d'Autor de Barcelona, amb la col·laboració del Servei de Desenvolupament Empresarial de la Generalitat de Catalunya i Europa Creativa programa MEDIA.

Horari: De les 9h a les 19.30h.

Lloc: Fundació SGAE Catalunya (Passeig Colom, 6, Barcelona 08002).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte