Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

21

2016 Cultures/ Descomptes per als socis de l'APGCC

JORNADES 21 Abril 2016 al 22 Abril 2016

La cultura en temps de canvi serà el fil conductor de la Jornada '2016 Cultures', que es dirigeix als professionals del sector i que organitza la Fundación Contemporánea, en col·laboració amb l'Obra Social de La Caixa.

Els dies 21 i 22 d'abril tindrà lloc la jornada 2016Culturas/Cultures al CaixaForum de Barcelona, una trobada professional organitzada per la Fundación Contemporánea, en col·laboració amb l'Obra Social de La Caixa. Adreçada als professionals de la cultura, impulsarà taules rodones, debats i conferències al voltant del tema "La cultura en temps de canvi": l'era digital, les noves tecnologies i els reptes que suposen.


Hi ha previstes 8 sessions monogràfiques dedicades a les següents temàtiques: Museus, Patrimoni, Arts Escèniques, Música, Edició, Biblioteques, Audiovisual i Videojocs. 


Hi participaran, entre d'altres, professionals com ara: Conxa Rodà, directora del MNAC; Albert Sierra, responsable de projectes innovadors de l'Agència Catalana del Patrimoni Cultural; Carme Fenoll, Cap de Biblioteques de la Generalitat de Catalunya; Carles Sora, membre de Interactive Cultural Interfaces, professor i investigador de la UPF en comunicació interactiva i director del Postgrau de Tecnologies Digitals per a l'Escena de la UPF; Tomás Fdo. Flores, director de Radio3 i Elena Neira membre de "La otra pantalla". També, Toni Puntí i Jofre Font, periodistes de TV3, presentadors del programa cultural Tria33.


 


Aquí en podeu consultar el programa i les activitats


 


Els socis de l’APGCC poden gaudir del preu amb descompte com a entitat membre de la FEAGC (Federación Estatal de Asociaciones de Gestores Culturales) inserint un codi que l'APGCC proporcionarà als interessats/des. Per formalitzar la inscripció cal que seleccioneu l'opció 'Tipus d'inscripció: Màster/AEF/FEAGC/ Aturats' i que completeu la informació sol·licitada. Tot seguit us demanarà el codi de l'APGCC i finalment caldrà que seleccioneu l'opció 'Aplicar Cupó' i se us aplicarà el descompte corresponent al preu. Per obtenir el descompte en la inscripció sol·liciteu el codi a: apgcc@gestorcultural.org.   


 

Organitza:

Fundación Contemporánea, amb la col·laboració de l'Obra Social de La Caixa.

Arxiu adjunt:

Horari: CaixaForum Barcelona

Lloc: CaixaForum Barcelona ( Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8, 08038 Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte