Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

04

Jornada participativa 'La cultura, motor de Ciutat Vella'

JORNADA 04 Abril 2016

Dilluns 4 d'abril de 16.30h a 20h tindrà lloc la jornada participativa 'La cultura, motor de Ciutat Vella' que l'Ajuntament de Barcelona organitza, en el marc del procés participatiu del Pla d'Actuació Municipal (PAM) 2016-2019. La trobada va dirigida als agents culturals del districte de Ciutat Vella per decidir propostes per millorar les activitats culturals del barri.

La jornada s'obrirà amb un debat al voltant de les estratègies per tirar endavant un projecte cultural a Ciutat Vella i tot seguit tindrà lloc una taula rodona per debatre la relació entre grans equipaments i petits equipaments. Participaran al primer debat: Jordina Sangrà (Eix de Cultura Emergent de Ciutat Vella), Xavier Cordomí (Casa dels Entremesos), Mar Carrera (Espai Contrabandos). Pel que fa a la segona taula rodona, intervindran: Coque Sánchez (Eix de Cultura Emergent de Ciutat Vella), Ferran Barenblit (MACBA), Joan Roca (MUHBA), Jordi Fàbregas (Centre Cívic Convent de Sant Agustí).


En el segon bloc de la jornada, tindrà lloc una taula conversa per aprofundir en l'impacte dels equipaments i de les entitats al territori (18h), amb intervencions de Juan Pedro Diotaiuti (Fundació Tot Raval), Joan Oller (Palau de la Música).


Finalment, es posarà el focus en la relació entre cultura i educació amb Montse Forcades (Forn de Teatre Pa'tothom), Laia Rubió i Noemí Serra (Roborquestra) i Anna Guarro (Museu Picasso). 

Organitza:

Ajuntament de Barcelona.

Horari: De 16,30h a 20h.

Lloc: Museu de les Cultures (Carrer Montcada, 12-14, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte