Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

29

II Congrés de Gestió Cultural a València: Mapejant realitats. Entre llocs i persones

CONGRÉS 29 Setembre 2016 al 30 Setembre 2016

Els dies 29 i 30 de setembre se celebra el II Congrés de Gestió Cultural que organitza la Universitat de València en col·laboració amb els alumnes del Màster de Gestió Cultural. El termini per inscriure-s'hi acaba el dia 30 d'abril.

Sota el lema "Mapejant realitats. Entre llocs i persones", el II Congrés de Gestió Cultural busca aprofundir en la gestió cultural local i nacional. La trobada tindrà lloc al Museu Valencià d’Etnologia, ubicat al Centre Cultural de la Beneficència, que acollirà diferents activitats que es duran a terme al llarg del congrés.


Els alumnes del Màster en Gestió Cultural, impartit per la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València, són els encarregats de la gestió i producció del Congrés en una iniciativa que pretén posar de manifest les realitats a les quals s'enfronta el sector.


Els eixos principals del congrés seran les noves polítiques culturals, la gestió cultural com a eina de transformació social, els nous hàbits i pràctiques de consum cultural, i la professionalització del sector.


Aquí podeu inscriure-us-hi i consultar el programa.

Organitza:

Universitat de València (alumnes del Màster de Gestió Cultural).

Horari: De les 9h a les 18h.

Lloc: Museu Valencià d'Etnologia (C/ de la Corona, 36, 46003 València).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte