Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

09

Enllaç 2016-Inscripcions tancades

ACTIVITAT     [APGCC] 09 Maig 2016

El dia 9 de maig (16h) tindrà lloc la 1a edició de la Jornada professional ENLLAÇ a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats. La sessió s'adreça a gestors culturals que vulguin entrar en contacte amb artistes, per un costat; i per l'altre, s'adreça a artistes de dansa, circ i teatre que requereixin serveis de gestió cultural.

L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) organitza juntament amb l'Associació de Professionals de la Dansa de Catalunya (APdC), l'Associació de Professionals del Circ de Catalunya (APCC), l’Associació Professional de Teatre per a Tots els Públics(TTP) i l'Associació d’Actors i Directors Professionals de Catalunya (AADPC) la trobada ENLLAÇ 2016. Una jornada que pretén facilitar la trobada entre creadors, artistes i gestors culturals i que tindrà lloc a la Fàbrica de Creació Fabra i Coats.


El programa constarà de dues parts: una presentació de casos pràctics i models d’aliances entre artistes i gestors culturals i una segona part on es facilitarà un espai de trobada i d’intercanvi d’experiències per als participants a la jornada.


ENLLAÇ neix d'aquesta voluntat de trobada,  de descobrir i posar de costat el talent d'artistes i gestors culturals, d'explorar bé la feina d'uns i altres i de beneficiar-nos del coneixement mutu per crear sinergies.


Es comptarà amb la participació de:  • Sol Picó i Pia Mazuela, de Sol Picó cia. de dansa.

  • Cia de Danza Mar Gómez

  • Cristina García, de Ponent Street

  • Agnès Forn, producció i manegement de Leandre, Joan Català i Cie. Yifan.


Vols participar a la sessió ?                                                                 


Els gestors culturals que vulguin participar a ENLLAÇ 2016 caldrà que omplin aquest formulari  i enviïn una foto de carnet (que es farà servir per facilitar la relació entre els participants) a pindolaesceniques@gmail.com fins el dia 11 d'abril.


S'obrirà una convocatòria dirigida a artistes i una altra dirigida a gestor/res culturals.  Per a inscriure't com a artista posa't en contacte amb l'APdc, l'APCC, la TTP o l'AADPC


Horaris de la Jornada:


De 16h a 17:45h: Presentació de casos pràctics i models d’aliances entre artistes i gestors culturals, amb parlaments dels ponents convidats.


De 17:45h a 18h: Pausa per al cafè


De 18h a 20h: Reunions professionals entre artistes i gestors culturals.


Només s'acceptaran les inscripcions dels professionals que ens hagin fet arribar tota la informació demanada. Les places són limitades.


Es tracta d'una trobada gratuïta per als membres de l'APGCC, l'APdC, l'APCC, la TTP i l'AADPC. El preu per als no socis serà de 5€ i es pagarà a l’entrada de la jornada.

Organitza:

APGCC, APdC, APCC, TTP i AADPC.

Horari: De 16h a 20h.

Lloc: Fabra i Coats, Fàbrica de Creació Cultural (c. Sant Adrià, 20, Barcelona.)

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte