Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

02

Curs d'agents dinamitzadors de projectes artístics

CURS 02 Abril 2016 al 23 Abril 2016

S'adreça a gestors culturals, tècnics, estudiants d'art i artistes, també a docents i educadors socials, que utilitzen l'art i els processos de creació contemporània com a eina educativa.

El curs comptarà amb els ponents Fermín Soria (educador, investigador i treballador cultural en els àmbits de l'educació en museus i centres d'art), Ramon Parramon (artista i investigador cultural. Director d'Idensistat i ACVic Centre d'Arts Contemporànies),  Lluc Mayol (La Fanzinoteca, Art Doules, UNZIP), Anna Ramos  (coordinadora de Ràdio Web MACBA), Teresa Rubio (servei educatiu Tecla Sala de L'Hospitalet de Llobregat), Berta Sumpsi (artista-educadora) i  Gisel Noè (equip de direcció del Mataró Art Contemporani), moderats per Dolors Juarez (Experimentem amb l'ART).


A través d'una pràctica reflexiva i activa de l'educació artística, el curs farà recorregut des de la institució museística fins a altres experiències col·laboratives que enllacen art, pedagogia i territori, per tal de mostrar possibles metodologies i pautes crítiques des d'on crear i accionar.


La formació tindrà lloc els dissabtes 2,9, 16 i 23 d'abril i tindrà un cost de 155€, podent optar a un preu reduït de 147,25€ els amics i amigues d'Experimentem amb l'ART, les famílies nombroses, monoparentals i els aturats).


Si voleu fer un cop d'ull al programa, podeu fer-ho aquí.


 


 

Organitza:

Experimentem amb l'Art, amb la col·laboració del Museu del Disseny.

Arxiu adjunt:

Horari: De 10h a 14h.

Lloc: C/ Torrijos 68, 08012, Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte