Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

06

Nordic Urban Laboratory a Boras i Göteborg (Suècia)

TROBADA PROFESSIONAL 06 Abril 2016 al 08 Abril 2016

Els Nordic Urban Labs són tres trobades que van dirigides a artistes, urbanistes, investigadors, acadèmics, gestors i estudiants. Boras i Göteborg (Suècia) acolliran la propera trobada.

El projecte Nordic Urban Laboratory va iniciar-se el 2014 i finalitzarà el 2017. Enguany s'ha de celebrar la segona trobada a les ciutats sueques de Boras i de Göteborg els dies 6, 7 i 8 d'abril. 


La trobada s'adreça a urbanistes, artistes, investigadors, acadèmics i estudiants, que gaudiran de conferències i tallers destinats a crear un espai d'intercanvi i diàleg entre agents per analitzar estratègies urbanes alternatives que apostin per la cultura, una de les tendències més clares que augmenta en els països nòrdics .


La creació d'un conjunt d'eines que permeti informar i donar suport a comunitats ciutadanes i ONG culturals i artístiques perquè desenvolupin les seves pròpies pràctiques en l'àmbit de la cultura és un dels objectius pels quals vetlla la trobada Nordic Urban Labs.


Aquí en podeu consultar el programa i us hi podeu inscriure, abans del 27 de març, aquí.


 

Organitza:

Nordisk Kulturfond.

Horari: De les 9h a les 21h.

Lloc: Boras i Göteborg (Suècia).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte