Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

31

VIII Fòrum d'Avinyó a Bordeus

FÒRUM 31 Març 2016 al 01 Abril 2016

El lema del VIII Fòrum d'Avinyó, que se celebrarà els dies 31 de març i 1 d'abril a Bordeus (França), és 'Cultura emprenedora'.

Gestors culturals, artistes, polítics, CEO i altres professionals del món de la cultura es reuniran els dies 31 de març i 1 d’abril a Bordeus, França, dins la vuitena edició del Fòrum d’Avinyó, amb l’objectiu de compartir i analitzar propostes innovadores que posicionin la cultura en el focus de les polítiques públiques.


Com vehicular la mobilitat del talent creatiu? Com millorar la diversificació dels mètodes de subvenció per a la creació? Com assegurar que el sistema d’impostos en cultura sigui equilibrat i doni suport a l’ús ètic de dades en el sector? La cita anual del Fòrum d’Avinyó donarà resposta a aquestes preguntes, reunint als professionals del sector cultural i creatiu i de l’àmbit econòmic, per trobar propostes transformadores.


 


Aquí en podeu veure el programa.

Organitza:

Fòrum d'Avinyó.

Horari: De les 8.45h a les 23.30h.

Lloc: Bordeus, França.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte