Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

20

VIII Jornades sobre inclusió social i educació en les arts escèniques

JORNADES 20 Abril 2016 al 22 Abril 2016

Del 20 al 22 d'abril tindran lloc les VIII Jornades sobre inclusió social i educació en les arts escèniques, que enguany tenen el lema 'Arts Escèniques i Comunitat'. El període d'inscripcions romandrà obert fins al dia 8 d'abril (12h).

Les Jornades analitzaran la relació de les arts escèniques i la música amb la comunitat, especialment amb aquells col·lectius més vulnerables.  Es posaran sobre la taula les possibilitats d'aquestes arts com a generadores de dinàmiques per empoderar les persones i els col·lectius.


L'Ajuntament d'A Coruña serà l'amfitrió institucional d'aquestes jornades, que se celebraran al Teatre Rosalía Castro.


Entre els ponents convidats hi ha professionals com ara l'actor, dramaturg i director d'escena argentí Arístides Vargas, l'artista multidisciplinar Beatriz Santiago, els membres de la companyia de teatre de creació col·lectiva Grupo Chévere o el director de teatre i filòsof francès Frédéric Chevallier, entre d'altres.


Per primera vegada, les Jornades abordaran la producció de dos tallers escènics, previs a la celebración del propi esdeveniment, dirigits per Mariantònia Oliver i Claudia Faci. Ambdós tallers es realitzaran en col·laboració directa amb la comunitat, concretament amb la participació de ciutadans d'A Coruña. 


Podeu consultar el programa i inscriure-us-hi, aquí.

Organitza:

Instituto Nacional de las Artes Escénicas y Musicales-INAEM, el Ayuntamiento de A Coruña (a través del Instituto Municipal Coruña Espectáculos), La Casa Encendida, La Red Española de Teatros, la Agencia Andaluza de Instituciones Culturales, La Fundación Municipal Teatro Gayarre (Pamplona), el Institut del Teatre-Diputació de Barcelona y la Real Escuela Superior de Arte Dramático-RESAD.

Arxiu adjunt:

Horari: De les 8.30h fins a les 21.30h.

Lloc: Teatro Rosalía Castro (A Coruña)

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte