Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

07

Del 7 al 10 d'abril tindrà lloc la 27a edició de la Mostra d'Igualada

JORNADES 07 Abril 2016 al 10 Abril 2016

La 27a Fira de Teatre Infantil i Juvenil reunirà a Igualada els professionals del sector que podran veure més d'una cinquantena d'espectacles programats.

Il·lustració de Xavier Mula per a la 27a Mostra d'Igualada, fira de teatre infantil i juvenil

Amb més de 15 estrenes programades i més d'una cinquantena d'espectacles programats, els professsionals de les arts escèniques dirigides a públic infantil i juvenil trobaran a La Mostra d'Igualada un ampli ventall de les novetats i tendències en el sector.


Una de les novetats d'enguany és la voluntat d'ampliar els públics de La Mostra. Així, hi haurà una franja dedicada als joves de 12 a 18 anys, mentre que l'any passat la franja juvenil es tancava als 16 anys. En la present edició es centralitzaran totes les propostes dedicades al públic jove a l’espai de L’Escorxador.


La dansa també arriba a La Mostra amb Mons Dansa –abans Nats-Nus–, que portaran a Igualada el seu Wabi-Sabiun espectacle que s’estrenarà el proper mes de març. També, Bag Ladyde The Bag Lady Theater, mostrarà un espectacle senzill però fascinant en què una dona combatrà la seva solitud creant diversos números des dels elements més quotidians com poden ser les bosses de plàstic del súper.


El director artístic de La Mostra d'Igualada, Pep Farrés, ha remarcat la voluntat d’obrir-se a Europa i fer sinergies amb altres festivals europeus del sector. Per aquest motiu, La Mostra enguany s’ha agermanat amb dos festivals similarsAu Bonheur des Mômes, a la població dels Alps francesos de La Grand Bornand; i per altra banda, Segni d’Infanza, que se celebra a Mantova, al nord d’Itàlia. 


Les inscripcions per assisitir-hi com a professional es troben oberten fins el dia 11 de març.


Aquí en podeu consultar tota la programació.

Lloc: Igualada

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte