Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

16

Fòrum d'Indústries Culturals i creatives en el medi rural

FÒRUM 16 Març 2016 al 17 Març 2016

Càceres acull els dies 16 i 17 de març el Fòrum d'Indústries Culturals i creatives en el medi rural.

Emmarcat dins del projecte "Indústries Culturals i Creatives. Sinergies entre el tercer sector, l'empresa privada i el sector públic: creant indústria", que financia el Ministeri d'Educació, Cultura i Esports a través dels ajuts d'acció i promoció cultural i la Secretaria General de Cultura de la Junta d'Extremadura, l'Associcació de Gestors Culturals d'Extremadura organitza el Fòrum d'Indústries Culturals i creatives en el medi rural. 


El Fòrum s'iniciarà amb visites culturals a diferents projectes que relacionen cultura i entorn (dimecres 16 de març).Es visitarà el Geoparc de les Villuercas Ibores Jara, un projecte amb finalitats de desenvolupament del patrimoni natural i cultural sostenible. I el Centre de Recepció de Visitants de Cañamero, que servirà per il·lustrar bones pràctiques culturals relacionades amb el Patrimoni, turisme cultural i empreses culturals regionals. Posteriorment es debatrà sobre el vincle entre cultura i turisme.


El Fòrum també inclourà taules d'exposició de diferents projectes i un debat posterior amb institucions públiques d'àmbit europeu, iberoamericà, estatal, autonòmic i local. Es parlarà sobre finançament i programació. També participaran al debat empreses privades, entitats bancàries i obres socials que exposaran de quina manera financien projectes culturals i com poden accedir les empreses culturals als seus fons de finançament. Les taules de debat també comptaran amb experiències de finançament col·laboratiu i formes alternatives.


Aquí podeu consultar-ne la programació completa i els horaris de les activitats.


 

Organitza:

AGCEX, Associació de Gestors Culturals d'Extremadura.

Arxiu adjunt: , Arxiu adjunt:

Horari: De 9.30h a 18.30h.

Lloc: Guadalupe (Càceres).

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte