Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

31

Olot acull del 31 de març al 3 d'abril el Festival de dansa Sismògraf/ Descomptes per als socis de l'APGCC

FESTIVAL 31 Març 2016 al 03 Abril 2016

El Sismògraf programarà una trentena d'espectacles de dansa, a més de classes magistrals i presentacions per a professionals del sector de la dansa.

Olot tornarà a ser l'epicentre de la dansa i el moviment entre els dies 31 de març i el 3 d'abril, moment en què se celebrarà el festival Sismògraf. 


La present edició explorarà els punts de connexió entre la dansa i les comunitats, la dansa i la salut, i la dansa i l'educació.


La programació inclou cinc estrenes, coproduccions del Festival Sismògraf, i diversos espectacles -gairebé una trentena- nacionals i internacionals, de carrer i de sala, de pagament i gratuïts.


Les cinc estrenes són Bailamos d'Inés Boza/SenZa TeMPo & Giulia Valle), Follow the leader (XeviXaviXou), Si sabes lo que hay (Fundación Collado-Van Hoestenberghe), Etherfeel fest(Strada Aerial Show) i Espheres (Moviment Lantana).


Una de les novetats d'enguany seran les ‘rèpliques’, espectacles de dansa que tindran lloc abans i després del festival, que complementaran i formaran part del seu programa oficial. 


Alguns dels espectacles més destacats que es podran veure al Sismògraf són: la proposta adaptada especialment per Sismògraf de l’espectacle Siena de companyia La Veronal. Una reflexió sobre la idea del cos humà a través de diferents èpoques i geografies, per ser representada a l’aire lliure. També Praxis, d'Ernesto Collado i Bárbara Van Hoestenberghe , on els ballarins exploren el gran eix temàtic de la comunitat i les relacions interpersonals. El collage coreogràfic d'Inés Boza, Bailamos, també promet grans satisfaccions.


Aquí us hi podeu inscriure.


Els socis de l'APGCC podran gaudir de descomptes com a professionals en el preu dels espectacles. Per a més informació escriviu a apgcc@gestorcultural.org

Organitza:

Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i Ajuntament d'Olot, amb el suport de la Diputació de Girona.

Lloc: Olot

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte