Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

10

El futur del desenvolupament d'audiències

CONFERÈNCIA 10 Març 2016 al 11 Març 2016

Els dies 10 i 11 de març la Universitat de Deusto a Bilbao serà l'escenari on se celebrarà la conferència "El futur del desenvolupament d'audiències", del projecte ADESTE (Audience DEveloper: Skills and Training in Europe).

Quin paper desenvolupen les polítiques culturals a l’hora de donar suport a les organitzacions en la transició cap a models de gestió basats en les audiències? Aquesta serà una de les preguntes que es respondrà durant la conferència ADESTE que tindrà lloc els dies 10 i 11 de març a Bilbao.


Henrik Martén, Director de Development, Kultur i Väst a Suècia, i Joanna Szwajcowska, Consellera de Cultura de l’Ajuntament de Varsòvia, seran dos dels ponents de la conferència que organitza el projecte ADESTE, que està cofinançat pel programa Lifelong Learning-Leonardo Da Vinci (2007-2013) de la Comissió Europea i que té per objectiu donar suport a les organitzacions professionals i culturals per aconseguir públics i audiències més àmplies i ampliar l’accessibilitat a les arts i la cultura del total de la societat.


Hi haurà una sessió dedicada als beneficis mutus que suposa la cooperació entre acadèmics i professionals per avançar en el desenvolupament d’audiències del sector cultural. La sessió estarà moderada per Alessandro Bollo, director del departament d’investigació i consultoria de la Fundació Fitzcarraldo i hi intervindrà Cristina Da Milano, presidenta de ECCOM, que reportarà els primers resultats del seu “Study on audience development-How to place audiences at the centre of cultural organisations”, estudi encarregat per la Comissió Europea.


La conferència també inclourà sessions en paral·lel per a professionals i acadèmics, visites tècniques, un programa social i els assistents podran conèixer –també- les estratègies del desenvolupament d’audiències del projecte de la capitalitat cultural de Donostia 2016, amb la participació de Jaime Otamendi (Donostia Kultura), Iker Tolosa y Enara García (Donostia-San Sebastián 2016 European Capital of Culture).


Podeu consultar el programa al següent enllaç.


Us hi podeu inscriure, aquí.

Organitza:

Projecte ADESTE (Audience DEveloper: Skills and Training in Europe), desenvolupador d'audiències, habilitats i entrenament a Europa.

Arxiu adjunt:

Horari: De 9.30h a 21h.

Lloc: Bilbao: Universitat de Deusto (Unibertsitate Etorb,núm. 24, 48007, Bilbao).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte