Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

25

Classical:NEXT, fira de música clàssica

TROBADA PROFESSIONAL 25 Maig 2016 al 28 Maig 2016

Classical: NEXT és el principal punt de trobada del sector de la música clàssica d'Europa.

El Departament de Cultura, sota la marca Creative Catalonia, tornarà a disposar d’un estand a la fira Classical:NEXT, el principal punt de trobada del sector de la música clàssica. La fira tindrà lloc a Rotterdam (Països Baixos), del 25 al 28 de maig del 2016.


Classical:NEXT ha anunciat les sis primeres conferències incloses en el programa de la present edició, amb ponents de 10 països diferents que representen músics clau com la distribuïdora digital Naxos' dins the UK Select Music, the City of Birmingham Orchestra, New World Symphony i segells com Delphian and BMG. 


El programa de la conferència sencera consistirà en més de 30 sessions que inclouran trobades, networking i mentoring. 


Classical:NEXT ofereix un preu especial a les empreses, entitats i professionals catalans que s’inscriguin a través de l’estand del Departament de Cultura.


Per aprofitar aquest preu especial, us heu d’inscriure entrant en aquest enllaç i seguir les instruccions.El codi de descompte s’aplica automàticament entrant en l’enllaç, però si durant el procés d’inscripció us el demanessin, el podeu introduir manualment: ooPNqVeKLZ


Si us heu acreditat en edicions anteriors al Classical:NEXT, podeu accedir al vostre compte amb la mateixa contrasenya que teníeu.


Un cop feta la inscripció, caldrà que envieu una còpia del registre a la següent adreça electrònica: xcester@gencat.cat.


Aquí trobareu més informació sobre la fira.

Organitza:

Classical NEXT.

Horari: De 9h a 21h.

Lloc: Rotterdam (Països Baixos).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte