Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

18

7a Cimera Mundial de les Arts i la Cultura a Malta: lideratge cultural al segle XXI

SIMPOSI 18 Octubre 2016 al 21 Octubre 2016

La Federació Internacional de Consells d'Arts i Agències Culturals (FICACC) i el Consell de les Arts de Malta en són els organitzadors.

Cimera Mundial de les Arts i la Cultura l'any 2009.

Del 18 al 21 d'octubre d'enguany tindrà lloc a Malta la 7a Cimera Mundial de les Arts i la Cultura, que se centrarà en el lideratge cultural en el moment actual. A quins reptes ha de fer front la cultura en termes globals, nacionals i locals?


Quin paper hi juguen les noves tecnologies en la producció i distribució de serveis culturals? Quines són les amenaces del sector i quines tendències es detecten? Totes aquestes temàtiques s'analitzaran i debatran a la cimera.


El programa girarà a l'entorn de l'impacte que tenen les reformes en la governança de la cultura al segle XXI, les polítiques nacionals de les arts i la cultura i la seva promoció d'innovació i lideratge; i, per acabar, els enfocs i tendències ascendents, per analitzar de quina forma pot tenir la major repercussió el lideratge d'àmbit local i pesonal.


La presa de decisions, els agents clau, el diàleg entre governs i societat civil, el binomi lideratge-desenvolupament, l'escala de prioritats i la innovació seran alguns dels temes sobre els quals es debatrà.


Aquí podeu consultar el document amb les conclusions de la 6a Cimera Mundial de les Arts i la Cultura.


 

Organitza:

Federació Internacional de Consells d'Arts i Agències Culturals (FICACC) amb la col·laboració del Consell de les Arts de Malta.

Lloc: La Valletta (Malta).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte