Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

DES

04

SÂLMON. Desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques

TALLER 04 Desembre 2015 al 05 Desembre 2015

La gestora cultural i comissària de projectes d'arts escèniques Lisa Gilardino impartirà aquesta formació els dies 4 i 5 de desembre. El taller s'adreça a joves gestors culturals i artistes. El curs es troba emmarcat dins del Festival Sâlmon.

Lisa Gilardino imparteix els dies 4 i 5 de desembre un taller de desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques. La formació serà impartida en anglès i se celebra en el marc del Festival Sâlmon.


Els punts clau de la formació incidiran en el procés d’elaboració d’una estratègia en funció del context i els valors d’un projecte; en les diferents modalitats i les eines necessàries per promoure’l i difondre’l; en la preparació i organització d’una gira; en la protecció i el desenvolupament futur del treball i en la cura de les relacions.


El curs inclourà una fase de treball en grup, dedicada a estratègies i pràctiques de desenvolupament i difusió de projectes en arts escèniques, i una part de sessions individuals per assessorar els participants que ho desitgin, amb la finalitat d’abordar de més a prop dubtes i preguntes i analitzar cada projecte de manera més detallada.


Us hi podeu inscriure aquí.


 


 


 

Organitza:

El Graner.

Horari: 4 desembre: de 10:30 a 13:30h i de 14:30 a 17:30 h.
5 desembre: sessions individuals concertades i tancament conjunt de 18h a 19:30h.

Lloc: Mercat de les Flors (Sala SG ).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte