Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

NOV

03

Curs de gestió musical al Taller de Músics- Descomptes per als socis de l'APGCC

CURS 03 Novembre 2015 al 09 Febrer 2016

El curs es dirigeix a professionals de la indústria musical, gestors culturals que vulguin adquirir una formació teòrica i pràctica sobre els principals factors que intervenen en la cadena de valors de la indústria musical i també a músics. El període de preinscripció s'obre el dia 28 de setembre i finalitza el 26 d'octubre de 2015.

La gestió musical es troba en constant procés de canvi. Les formes tradicionals conviuen amb les noves tecnologies i, en moltes ocasions, la clau de l'èxit es troba en l'adequada combinació de les dues tendències.


El curs ofereix una visió pràctica de tots els factors que intervenen en la gestió musical. Sobre la base teòrica que aniran exposant diferents experts en la matèria, s'aplicaran coneixements pràctics.


Les sessions es complementaran amb classes magistrals on destacats experts s'aturaran a descriure en detall alguns dels aspectes cabdals de la indústria musical: el registre d'una cançó, les societats d'autor, els contractes, l'autoedició, la distribució digital, el finançament col·lectiu, el management o les xarxes socials seran alguns temes que es tocaran dins del temari.


Les classes tindran lloc, cada dimarts, i es compondran de 15 sessions de 3 hores cadascuna. Per apuntar-se al curs, cal inscriure's presencialment al Taller de Músics o bé, punxant al següent enllaç (a partir de l'1 d'octubre). 


Aquí podeu consultar el temari complet.


Els socis de l'APGCC compten amb un 10% de descompte en la inscripció del curs. Per a qualsevol dubte o més informació contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27.

Organitza:

Taller de Músics Escola de Música

Horari: Dimarts, de 18h a 21h.

Lloc: Taller de Músics Escola de Música
Requesens, 3-5, bxs. 08001 Barcelona

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte