Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

29

Segones jornades de màrqueting cultural sobre desenvolupament de públics i audiències

JORNADES 29 Octubre 2015

Quines són les tendències en l'àmbit del desenvolupament de públics? En què cal innovar? Quin canvi d'enfoc han de fer les organitzacions culturals i en la seva forma de relació entre artistes i públic?

El dia 29 d'octubre tindrà lloc la segona edició de la jornada de Màrqueting Cultural que ha posat en marxa el Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), després de la bona acollida de la primera jornada dedicada a potenciar el vincle entre la comunitat i l'usuari.


En aquesta segona jornada, titulada "Canvi de mentalitat, parlem amb el públic des de l'inici", el tema principal seran les accions i estratègies per potenciar el desenvolupament d'audiències en el sector de les arts escèniques, la música i les arts visuals.


Hi participaran professionals com Abi Laughton, cap de Màrqueting de la Tate Britain, que analitzarà com la institució on treballa ha involucrat nous públics; Félix Alcaraz, director artístic i tècnic de l’Orquestra i Cor Nacionals d’Espanya, que farà una ponència sobre l'estratègia de producte de l'Orquestra i Cor nacional d'Espanya; Anne Torreggiani, directora executiva de The Audience Agency (Regne Unit), que parlarà d'estratègies, tendències i models de fidelització d’audiències en el sector cultural. 


També intervindrà en les jornades Jill Robinson, presidenta i CEO de TRG Arts (Estats Units), que és especialista en la gestió de dades i que s’ocupa de fer sostenibles les organitzacions culturals de diverses disciplines artístiques a Estats Units, Canadà, Austràlia i la Gran Bretanya. 


Finalment, s'obrirà un torn de paraula al públic i tindrà lloc un debat moderat per Raúl Ramos, soci director d’Asimétrica. 


Les jornades estan dirigides a gestors culturals, responsables de comunicació i professionals de la cultura dins l'àmbit de les arts escèniques, la música i les arts visuals que estiguin interessats a millorar la relació que mantenen amb el seu públic actual i potencial. 


 


 Organitza:

El Servei de Desenvolupament Empresarial (SDE), amb la col·laboració de l'Àrea de Públics i la consultora Asimétrica.

Horari: De 9h a 14.30h.

Lloc: Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (carrer Valldonzella, 12. Barcelona 08001).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Juny 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte