Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

29

Seminari: El negoci de la dansa i la importància dels mitjans socials

SEMINARI 29 Juliol 2015

El seminari anirà a càrrec de les professores de dansa Nya Bowman i Veinta McLemore. L'idioma en què s'impartirà la sessió serà l'anglès.

Aquest seminari s'adreça als treballadors del sector de la dansa i servirà per treballar la promoció, negociació de contractes i gestió dels mitjans socials. 


Com a activitat conjunta, tindrà lloc la presentació del llibre The Business of Show: A Guide to the Entertainment Business for the Performing Artist, d’Adam Cates, director escènic i coreògraf de musicals, òperes, programes de televisió, anuncis i concerts.


Cates visita Barcelona per parlar sobre el negoci de l’espectacle mitjançant diferents camps com són el màrqueting, els mitjans de comunicació social, les audicions, les negociacions dels contractes, els protocols d'assaig, les deduccions fiscals, la conducta professional, els treballs de supervivència i un llarg etcètera. Amb un toc d’humor, a The Business of Show, l'autor americà recull el testimoni real de 90 professionals del sector artístic com actors, cantants, ballarins, directors, coreògrafs, directors artístics, productors, agents i directors de càsting.


Posteriorment a la presentació, tindrà lloc un col·loqui entre els membres de la taula, Nya Bowman, Veinta McLemore i Adam Cates, i els assistents. 

Organitza:

SGAE

Horari: De 19h a 21h.

Lloc: Espai Club.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte