Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

OCT

15

18a edició de la Fira Mediterrània de Manresa - Descomptes per als socis de l'APGCC

FIRA 15 Octubre 2015 al 18 Octubre 2015

La Fira Mediterrània de Manresa participa en un projecte euroregional centrat en els nexos culturals entre Occitània, Catalunya i les Illes Balears.

La present edició de la Fira Mediterrània de Manresa tindrà lloc del 15 al 18 d'octubre del 2015.  La Fira té un caràcter interdisciplinari i aglutina els diferents llenguatges artístics: arts visuals, circ, dansa, exposicions, música, narració oral i teatre. 


La Fira Mediterrània de Manresa és un punt de trobada entre professionals del sector i els compradors potencials de les seves propostes amb 46 estands d'entitats culturals, amb l'organtizació de jornades professionals i amb la presència d'una trentena de ponents i la presentació dels seus projectes culturals.  La Fira ofereix càpsules artístiques per als gestors culturals i, també, 180 reunions ràpides entre professionals de sector- que serveixen per afavorir sinergies i promoure el contacte i la coneixença dels diferents agents culturals. Durant els dies de la Fira se celebra l’International Network Meeting, un dinar informal entre artistes nacionals i operadors estatals i estrangers, dissenyat especialment per provocar la connexió entre oferta i demanda. 


El nexe entre cultura popular, arts escèniques, recerca de nous públics i participació és un dels incentius que ofereix la Fira Mediterrània de Manresa, al costat de la potenciació de la capacitat d'exportació d'artistes i la cultura catalana. Un altre dels objectius de la Fira és incentivar la creació de noves produccions artístiques de qualitat i acostar-les al gran públic i esdevenir un punt de referència d'exhibició d'espectacles del sector de la cultura popular, les arts escèniques i les músiques del món. Els professionals de la gestió cultural internacional i del país es podran trobar per reunir-se i fer sinergies. 


A més, la Fira Mediterrània de Manresa participa en un projecte euroregional centrat en els nexos culturals entre Occitània, Catalunya i les Illes Balears.


El projecte proposa iniciar una cooperació entre els actors culturals participants que es concretarà en la creació d’una sèrie d’eines d’intercanvis professionals i artístics: trobades temàtiques, mobilitat d’artistes, una plataforma digital i un fòrum euroregional.


Els socis de l'APGCC compten amb un 20% de descompte en l'acreditació per a professionals de la Fira. Podeu formalitzar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari d'acreditacions professionals. Per a qualsevol dubte o més informació contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27.

Organitza:

Fundació Fira Mediterrània

Lloc: Manresa.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte