Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

17

Mercat de Música Viva de Vic 2015-Descomptes per als socis de l'APGCC

MERCAT 17 Setembre 2015 al 20 Setembre 2015

La 27a edició del Mercat de Música Viva de Vic tindrà lloc del 17 al 20 de setembre de 2015. Enguany es podrà sentir la poderosa veu de la capverdiana Elida Almeida, la guitarra d'una sola corda del jamaicà Brushy One String i l'electrònica de JoyCut.

Des del 1989, el Mercat de Música Viva de Vic és un punt de trobada professional que reuneix a tots els sectors de la indústria musical. Durant quatre dies, la ciutat de Vic acull agents de tots els àmbits de la música, vinguts d’arreu del món per conèixer noves propostes, assistir a fòrums, intercanviar coneixement i comprar i vendre música.


L'aposta per descobrir nous grups musicals és un dels motors de l'edició d'enguany, convidant públic i programadors a escoltar artistes inèdits, nous formats i  propostes que reformulen gèneres. Bona mostra d’aquest esperit és el concert inaugural, l’actuació conjunta del portuguès António Zambujo amb l’Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, una producció del mercat on l’estrella del neofado i renovador de la música portuguesa oferirà el seu repertori amb nous arranjaments escrits per a l’ocasió.


Vic compta enguany amb les actuacions de Soleá MorenteRamon MirabetBikimelEgon SodaInspiraMournBremen,La Soul Machine al llarg dels tres primers dies de mercat. Nous també són els projectes d’Electrorumbaiao, la nova línia de fusió endegada per DJ Panko, la coproducció del mercat amb Carles Benavent Ensemble, i el repertori que posaran en escena Isabel Vinardell i Isabelle Laudenbanch. Visiten Vic amb disc nou sota el braç AspencatCanteca de MacaoXabier Díaz, Pistola i Arianna Puello.


A més, es podrà veure un espectacle dirigit pel guanyador del premi Puig-Porret 2014 en co-producció del MMVV i el Taller de Músics: Cants OblidatsEl llegat dels cantadors gitanos catalans. Es tracta d’un projecte que explora les arrels del cant a casa nostra i que descobreix al públic una de les seves principals figures, Joan Clota “Nen”.


Gràcies a un conveni signat per MMVV i l'APGCC, els socis podran gaudir d'un 50% de descompte en el preu de les acreditacions professionals. Per a més informació sobre com obtenir el descompte contacteu amb l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27


 

Organitza:

MMVV

Lloc: Vic.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte