Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

SEP

10

FIRATÀRREGA 2015 -Descomptes per als socis de l'APGCC

FIRA 10 Setembre 2015 al 13 Setembre 2015

Del 10 al 13 de setembre de 2015 tindrà lloc la Fira de teatre al carrer de Tàrrega amb descomptes per als socis de l'APGCC.

De l'11 al 14 de setembre lloc la Fira de Tàrrega, mercat internacional de les arts escèniques que se celebra anualment, des de 1981, a la ciutat de Tàrrega. La fira és un aparador de l’actualitat escènica, que posa el focus especialment en les arts de carrer, els espectacles visuals i els no-convencionals.


Entre els noms indispensables d’aquest 2015 cal destacar la presència de les noves creacions de Leandre (Cat), Marga Socias (Cat), Dorrance Dance (US), Company Chameleon (UK), Cortez-Fontán (Arg), Teatro Necessario (It), Teatro Línea de Sombra (Mx), En Diciembre (Cat), i els participants d’URBAN NATION 2015 (Ousmane Wiles (US), Ephrat Asherie (US), Cia Dani Pannullo (Es), Quim Moya (Cat)).


Gràcies a un acord de col.laboració entre FiraTàrrega i l'APGCC, els membres de l'APGCC poden gaudir d'un descompte del 25% en les acreditacions de professionals i d'un descompte del 50% per publicar publicitat als suports de la Fira Tàrrega (web, manual professional o al programa oficial)Podeu formalitzar la inscripció com a socis de l'APGCC a través del formulari de professionals de la Fira Tàrrega. Per a qualsevol dubte o més informació sobre com aconseguir els descomptes contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC; apgcc@gestorcultural.org / 93 402 28 27

Lloc: Tàrrega.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte