Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

03

Jornada Professional Festival Al Carrer de Viladecans

JORNADES 03 Juliol 2015

El Festival Al Carrer, que se celebrarà els dies 3, 4 i 5 de juliol, va néixer al 1990 amb una clara vocació de dotar Viladecans d'un àmbit d'expressió artística obert a tothom. A més, el Festival ha estat un element fonamental en la transformació de la ciutat, creixent de manera paral·lela i ajudant a configurar un teixit social entorn a les arts de carrer, que en els primers 25 anys de vida del certamen l'han fet referencial en el sector, tant a nivell professional com per al públic en general.

El divendres 3 de juliol l'espai Cúbic de Viladecans acull el Festival Al Carrer. Les activitats començaran a les 10.30h i hi haurà diferents esdeveniments fins a les 19h.


L'edició d'enguany de la Jornada Professional Al Carrer s'obrià amb un taller pràctic sobre l'ús del foc en els espectacles de carrer, impartit per Pep Fargas - director gerent de Lluèrnia, festival del foc i de la llum d'Olot- i Eduard Martin -coordinador de la companyia d'espectacles de carrer PimpampumFoc! d'Olot i Director Tècnic de Lluèrnia.


La Jornada Professional Al Carrer també inclourà una mostra de les companyies Teatre Nu, La Guilla Teatre, Circo LOS, La Mano Jueves i Malabreikers. A part de l'esmorzar i el dinar a càrrec de l'organització, els professionals també podran assistir a una taula rodona sobre les arts de carrer com a garantia d'accés a la cultura, moderada pel periodista Toni Puntí, amb la participació de Jaume Baliarda del Festival Passatge Insòlit de Santa Coloma de Gramenet Avalot Teatre; Joan Chaves de l'Ajuntament d'Argentona; Toni Cabré, Cap de l?Àrea de Difusió i Cooperació Artística de la Direcció General de Creació i Empreses Culturals del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya; Pep Fargas del Festival Lluèrnia d'Olot, i finalment Laura Guiteras de la companyia Teatre Nu.


El període d'inscripció encara està obert mitjançant el formulari que trobaràs en aquest enllaç.

Organitza:

Ajuntament de Viladecans - Festival Internacional de Teatre i Animació Al Carrer de Viladecans

Arxiu adjunt: , Arxiu adjunt:

Horari: De 10.30h a 19h.

Lloc: Cubic de Viladecans.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte