Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUN

22

Colòmbia - Catalunya: Passat, present i futur. Post conflicte i drets culturals- descomptes per als socis de l'APGCC

SEMINARI 22 Juny 2015

El Laboratori d'Investigació i Innovació en Cultura i Desenvolupament observa i analitza diferents iniciatives locals relacionades amb el conflicte colombià entès com la fase de transició que segueix als processos i acords de pau.

Un dels reptes més importants en el context del post conflicte és començar a posar en marxa les transformacions socials i culturals requerides perquè les situacions conflictives i d’enfrontament no tornin a aparèixer i perquè les polítiques d’Estat avancin en la seva capacitat per controlar i combatre la conflictivitat. 


Quins són els drets culturals que cal defensar? On ha de començar la regeneració local? El seminari internacional 'Colòmbia-Catalunya: Passat, present i futur. Post conflicte i drets culturals' aprofundirà en totes aquestes qüestions el dia 22 de juny, intentarà donar resposta a aquestes preguntes i obrirà un espai per fer aflorar noves aportacions en la construcció d'alternatives per a la convivència pacífica.


Els socis de l'APGCC tindran descomptes en el seminari omplint aquest formulari . El concepte de la transferència o ingrés ha de ser SEMINARI + NOM DE LA PERSONA INSCRITA.  Per a qualsevol dubte o més informació relacionada amb els descomptes  per als socis de l'APGCC contacteu amb la secretaria tècnica de l'APGCC: apgcc@gestorcultural.org o telf. 93 402 28 27.


 


 


 

Organitza:

Laboratori d'Investigació i Innovació en Cultura i Desenvolupament (Càtedra UNESCO Universitat de Girona i Universidad Tecnológica de Bolívar - Cartagena de Indias) - ConArte Internacional.

Arxiu adjunt:

Horari: De 10h a 21h.

Lloc: Girona, Casa de Cultura (Plaça de l'Hospital, 6
17002 Girona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte