Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

01

Com conèixer i millorar la relació amb els nostres públics/ Places exhaurides!

CURS     [APGCC] 01 Juliol 2015 al 02 Juliol 2015

Introducció al màrqueting relacional i l'aplicació al públic cultural, a càrrec de Pepe Zapata i Carles Ponce.

L'APGCC organitza una segona edició del curs de màrqueting relacional, a càrrec de Pepe Zapata i Carles Ponce, a causa de l'interès i demanda dels socis en aquesta disciplina.


Disposar d'una bona base de dades, saber interpretar i relacionar la informació que recollim sobre els nostres públics així com utilitzar-les per desenvolupar accions d'e-màrqueting de manera efectiva han esdevingut elements clau a l'hora de dissenyar qualsevol estratègia de màrqueting i comunicació en l'àmbit cultural.


Aquest curs ofereix una visió panoràmica, combinant aspectes teòrics i pràctics, sobre les caractertístiques principals del màrqueting relacional, tant des dels elements que cal tenir en compte per implementar-lo en el marc dels projectes o organitzacions culturals, com des de les eines que tenim a l'abast per desenvolupar i millorar la comunicació amb els nostres usuaris.


Dimecres, 7 d' octubre de les 16 a les 20h, al Plató del CERC


Sessió 1: El coneixement del públic cultural


1. Del màrqueting tradicional al màrqueting relacional


2. El públic: el centre de l'estratègia


3. Gestió de públics i comunitats • Segmentació de públics

 • Captació i fidelització de públics


4. Estratègia CRM


 • De les dades a la informació

 • De la informació al coneixement

 • Respondre a les preguntes adequades per la presa de decisions

 • Mineria de dades


A càrrec de PEPE ZAPATA:  MBA per la Universitat Pompeu Fabra, Màster en Gestió Cultural i Postgrau en Community Manager i Social Media per la Universitat de Barcelona. Programa de Gestió i direcció d'equipaments culturals públics i Programa de Gestió d'Institucions artístiques i culturals a ESADE.

Soci i  consultor de Teknecultura. Ha estat director de màrqueting i comunicació del Mercat de les Flors (2009-2014) i coordinador del Centre de recerca en alimentació i gastronomia de la Fundació Alícia (2005-2009). Anteriorment ha desenvolupat funcions com a gestor cultural a la Universitatt Pompeu Fabra i com a tècnic comercial.

És conferenciant i docent habitual en diversos programes de màster i postgrau vinculades a la gestió cultural i a la gestió i administració d'empreses.Dijous, 8 d'octubre de les 16 a les 20h, a l'aula d'informàtica de la Facultat de Comunicació Blanquerna.Sessió 2: La relació amb els públics culturals des del màrqueting relacional


 • Estratègia d'email màrqueting

 • Aspectes clau en el disseny de continguts

 • Disseny i elaboració de trameses de Mailchimp

 • Test a/b, llistes i segmentació

 • Interpretació d'informes


A càrrec de CARLES PONCE:  Postgrau en Gestió d'Empreses en la Indústria de la Música per la Universitat Pompeu Fabra. Llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Autònoma de Barcelona.  Soci i consultor de Teknecultura i coordinador de continguts a TekneCultura. Coordinador i responsable de la comunicació dels cicles ContraBaix, Jazz a l'Auditori de Barcelona i PopAProp, així com director de projectes i producció tècnica dels projectes musicals i culturals de la consultora.

...........................................

Adreçat a: professionals de la gestió cultural de tots els àmbits i especialitats que treballin tant en el sector públic com privat i a professionals que treballin en l'àmbit del màrqueting i comunicació d'organitzacions o projectes culturals.

Organitza:

APGCC

Horari: Dimecres, 1 i dijous 2 de juliol de les 16 a les 20h.

Lloc: 1era sessió al Plató del CERC (c/montalegre,7) i la 2ona sessió a l'aula d'informàtica de la Facultat de Comunicació Blanquerna (Pça. Coromines)

Preu socis: 25 €

Preu socis: 15 € (Socis de l'APGCC que es trobin en situació d'atur.)

Preu no socis: 45 €

Descomptes: Estudiants de gestió cultural. Membres d'organitzacions, associacions,institucions, o empreses del sector cultural; per accedir a aquest descompte és necessari que un mínim de dues persones de la mateixa organització s'inscriguin al curs i acreditar la pertinença a l'organització ja sigui com a socis o treballadors de la mateixa. 40 €

Descomptes: Persones en situació d'atur que no són membres de l'APGCC. Per obtenir el descompte cal adjuntar el document acreditatiu en el formulari d'inscripció 35 €

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Maig 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte