Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

JUL

10

Jornada de formació sobre el programa d'Europa Creativa

JORNADA 10 Juliol 2015

La formació s'adreça a les entitats que estiguin actualment preparant una proposta per a la convocatòria de projectes de cooperació del Subprograma Cultura d'Europa Creativa, que s'obrirà el mes de juliol, amb data límit de lliurament el 7 d'octubre de 2015. En concret, es tracta d'oferir una sessió teòrica-pràctica molt específica sobre 3 aspectes fonamentals en els criteris d'avaluació de les sol·licituds: audiències, comunicació i difusió, i impacte dels projectes.

L'Oficina Europa Creativa - MEDIA Catalunya, en col•laboració amb l'Oficina Europa Creativa-Cultura de Madrid, prepara una jornada formativa a Barcelona, adreçada a les entitats que vulguin presentar una proposta per a la convocatòria de projectes de cooperació del Subprograma Cultura d'Europa Creativa, que s'obrirà el mes de juliol, amb data límit de lliurament el 7 d'octubre de 2015. 


Hi poden participar les organitzacions que formin part del sector de les Indústries Culturals i Creatives que portin com a mínim 2 anys en actiu. Poden ser amb ànim de lucre o sense, públiques o privades, quedant-ne excloses les persones físiques. Un altre dels requisits per a poder participar és incloure una breu descripció de la proposta que l'entitat ha presentat a la convocatòria de projectes de cooperació del Subprograma Cultura d'Europa Creativa.


La data prevista per a la jornada és el divendres 10 de juliol, en horari de matí. Hi haurà 3 intervencions d'experts en les quals es presentaran una sèrie d'eines, metodologies, estratègies i recomanacions per al desenvolupament d’aquests aspectes, amb un espai per a preguntes i consultes.


Les sol·licituds es podran enviar fins el proper divendres 12 de juny a les 14h.


 Organitza:

Generalitat de Catalunya

Arxiu adjunt:

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte