Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

20

Jornades de màrqueting 3.0 i creació de marca personal:

JORNADES 20 Maig 2015 al 21 Maig 2015

El curs, conduït per Marc Tapias i Uri Altell, s'adreça a gestors culturals, emprenedors del sector i organitzadors de festivals de cultura amb projectes per definir, o bé amb objectius per millorar.

El màrqueting i la comunicació són dos elements indispensables per al bon funcionament i la sostenibilitat econòmica de qualsevol projecte cultural. És per això que el Servei de Desenvolupament Empresarial organitza unes jornades per aprofundir en aquests temes.


El curs planteja diferents reptes i analitza les següents temàtiques: Com dissenyar un model de negoci sostenible i rendible? De quina manera podem reduir les opcions de risc sense perdre en innovació? Com podem millorar i definir la nostra marca personal? Què falla en la nostra comunicació? Com podem posicionar millor el nostre producte? A quins consumidors ens dirigim? Com podem crear valor de marca? Quins preus definim segons l'impacte? Quins són els perills del DIY? Com afrontar les pressions dels patrocinadors?


Un dels objectius de les jornades és aprofundir en les claus de l'èxit de models d'indústria cultural potent i competent internacionalment. S'analitzaran casos d'èxit-com el festival In-Edit- de la mà dels gestors culturals Marc Tapias i Uri Altell.


  


 


 

Organitza:

SDE, Servei de Desenvolupament Empresarial.

Horari: De 9,30h-14h

Lloc: Sala d'Actes de l'Arts Santa Mònica
Rambla de Santa Mònica, 7.
Barcelona 08002.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Agost 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte