Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

07

Debat sobre programes electorals en matèria de cultura a Tarragona: 7 de maig

DEBAT     [APGCC] 07 Maig 2015

L'Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya (APGCC) organitza un debat sobre els programes culturals de les formacions polítiques, amb motiu de les eleccions municipals. L'acte tindrà lloc dijous 7 de maig a les 19,30h al Cafè Metropol de Tarragona, moderat per Isaac Albesa.

Amb motiu de les eleccions municipals del proper 24 de maig, l’APGCC organitza un debat amb representants de les formacions polítiques per conèixer i debatre de més a prop les iniciatives que proposen en l’àmbit de la cultura en els seus programes electorals.


La novetat d’enguany és la incorporació d’un exercici previ de consulta a professionals del sector i a la ciutadania sobre necessitats detectades a Barcelona juntament amb recomanacions i suggeriments per millorar la situació de la cultura.
Els resultats i opinions de les enquestes divulgades per l’APGCC s’incorporaran en la trobada amb els representants de les formacions polítiques.L’APGCC ja ha organitzat tradicionalment debats polítics en el marc de les eleccions municipals, autonòmiques i europees; de fet, és una de les activitats organitzades des de fa més anys per aquesta organització. Amb aquest acte, moderat per Isaac Albesa, l’Associació de Professionals de la Gestió Cultural de Catalunya vol interpel•lar les forces polítiques aportant dades sobre les principals prioritats en matèria de cultura per part dels gestors culturals i la ciutadania.


Participaran en el debat, els següents representants:


-PSC, Begoña Floria


-CiU, Joan Adserà


-PPC, Alejandro Fernández


-ICV, Arga Sentís


-ERC, Pau Ricomà


-CUP, Laia Estrada


-ARA TARRAGONA, David Serra


Moderador: Isaac Albesa

Organitza:

APGCC

Horari: 19,30h

Lloc: Cafè Metropol (Rambla Nova, 46, Tarragona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte