Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAIG

05

L'APGCC organitza 4 debats per analitzar els programes polítics en matèria de cultura

DEBAT     [APGCC] 05 Maig 2015 al 19 Maig 2015

Els debats tindran lloc a Barcelona,Tarragona,Lleida i Girona.

Amb motiu de les eleccions municipals del 24 de maig, l’APGCC organitza els tradicionals debats amb representants de les formacions polítiques per conèixer i debatre de més a prop les iniciatives que proposen en l’àmbit de la cultura en els seus programes electorals. Els debats es programaran a Barcelona, Tarragona, Lleida i Girona.


La novetat d’enguany és la incorporació d’un exercici previ de consulta a professionals del sector i a la ciutadania sobre necessitats detectades a les quatre ciutats juntament amb recomanacions i suggeriments per millorar la situació de la cultura.


Els resultats i opinions de les enquestes divulgades per l’APGCC s’incorporaran en la trobada amb els representants de les formacions polítiques.


El primer debat tindrà lloc a Barcelona el proper dia 5 de maig a les 19h, a l'auditori de la Biblioteca Jaume Fuster, moderat per Cristina Puig. A Tarragona se celebrarà una taula rodona amb diferents representants polítics el dia 7 de maig a les 19,30h al Cafè Metropol, moderada per Isaac Albesa. A Lleida, el debat polític tindrà lloc el dia 14 de maig a les 20h, al Beat Cafè i Soul. 


Finalment, el 19 de maig a les 19h la Biblioteca Carles Rahola de Girona acollirà el quart debat dels programes electorals en matèria de cultura, moderat per Mercè Sibina i amb la presència de representants de les forces polítiques.

Organitza:

APGCC

Horari: 19h

Lloc: Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte