Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

17

Avaluació estratègica: Com mesurar la gestió dels equipaments culturals?

JORNADES 17 Abril 2015

El Consell Nacional de la Cultura i de les Arts (CoNCA) organitza una jornada centrada en l'avaluació de les polítiques culturals institucionals i en el plantejament que se'n fa a través dels equipaments públics. La cita tindrà lloc el 17 d'abril a les 10h a l'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull.

Eficàcia, exigència i retorn social són algunes de les premisses que hauria d'incloure la gestió cultural. La jornada 'Avaluació estratègica: Com mesurar la gestió dels equipaments culturals?" debatrà sobre aquestes qüestions i servirà per donar a conèixer el model d'avaluació estratègica que el ConCA ha impulsat des de l'any 2012 i que s'ha utilitzat en equipaments com el Mercat de les Flors, L'Auditori de Barcelona o el Museu Nacional d'Art de Catalunya (MNAC).


El professor Ian Gilhespy de la University of St. Mark and St. John (Plymouth) farà la ponència inaugural de les jornades i també hi haurà una taula rodona, que se centrarà en experiències i en l'aplicació de l'avaluació externa dels equipaments culturals catalans.


 

Organitza:

CoNCA

Horari: De 10h a 14h.

Lloc: L'Auditori de la Facultat de Comunicació i Relacions Internacionals Blanquerna, de la Universitat Ramon Llull (URL), al carrer Valldonzella 12 de Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte