Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

23

ARTS LIBRIS 2015: Fira Internacional de l'edició contemporània

FIRA 23 Abril 2015 al 26 Abril 2015

Del 23 d'abril fins al dia 26 de mateix mes tindrà lloc la Fira Internacional de l'edició contemporània ARTS LIBRIS 2015, a l'Arts Santa Mònica.

La Fira ARTS LIBRIS 2015 reunirà alguns dels editors, llibreters, galeristes, col·leccionistes, amants del llibre d'artista i els professionals europeus més destacats del sector del llibre. Amb la voluntat de ser una plataforma per a la difusió i intercanvi de la bibliofília, ARTS LIBRIS inicia enguany un espai –l’Speaker’s Corner-dedicat a la mostra de projectes editorials explicats pels propis autors, que establiran diàleg amb qui ho desitgi.


En el marc de la fira tindrà lloc el II Simposi Internacional sobre Edició i Col·leccionisme, on la bibliofília contemporània i els fotollibres recuperaran protagonisme. Una de les novetats d'enguany és la publicació del primer llibre d'artista d'una sèrie que reunirà el bo i millor de l'escena artística, amb la voluntat de donar suport a la creació de nous projectes editorials. L'autor del número 0 de la sèrie és el mexicà Iñaki Bonillas.


Dins de la programació cultural de l'ARTS LIBRIS també es podran veure dues exposicions relacionades amb el món del llibre i l'art: la mostra sobre llibres d'artista internacionals This is the cover of the book Unseen Jessica Lange, que ens permetrà conèixer la faceta fotogràfica de l'actriu Jessica Lange. Com cada any, la Fira atorgarà la beca Arts Libris a artistes residents a Barcelona. Enguany els artistes treballaran als tallers de RLDutrou de París.

Organitza:

El centre Arts Santa Mònica amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, l'Ajuntament de Barcelona i la implicació de la Fundació Banc Sabadell.

Horari: De les 12h a 21h (23-25 abril) i de les 11h a les 17h (26 d'abril).

Lloc: Arts Santa Mònica (La Rambla, 7, Barcelona).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte