Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

25

Crea! Innova! Creix!

JORNADES 25 Març 2015

Nova agenda política per maximitzar les contribucions innovadores de les indústries creatives.

El 25 de març la ECIA, European Creative Industries Alliance, ha posat en marxa unes jornades adreçades a responsables i gestors de polítiques públiques-tant d’àmbit nacional com regional, institucions, organitzacions tant públiques com privades- agents intermediaris i clústers en l’àmbit de les indústries creatives. Sota el lema 'Crea! Innova! Creix!' les jornades volen ser un espai de trobada i de treball dels representants de la indústria cultural i creativa.


En el marc de les jornades es donarà a conèixer el document  ‘Crea! Innova! Creix!’, que aplega 10 recomanacions que defineixen una nova agenda de polítiques per a impulsar les indústries creatives tant a nivell europeu com nacional com regional. La nova agenda política té per objectius: “Estimular la innovació i el creixement mitjançant la col·laboració intersectorial ; desenvolupar un millor suport empresarial i accés al finançament en ecosistemes efectius d’àmbit regional, i –finalment- mesurar i augmentar el grau de conscienciació del valor de les indústries culturals i creatives com a motor clau d’innovació i creixement”, segons s’exposa al document.

Organitza:

European Creatieve Industries Alliance (ECIA).

Horari: De 9:00h a 13:30h.

Lloc: Barcelona IESE Business School
Avinguda Pearson, 21
08034 Barcelona
(IESE Auditori Sud, Campus Sud).

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte