Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

ABR

16

La Mostra d'Igualada reunirà gairebé 700 professionals de les arts escèniques

FIRA 16 Abril 2015 al 19 Abril 2015

Fins el 29 de març es poden fer les inscripcions per assistir a la 26a Fira de teatre infantil i juvenil com a professional. S'hi podran veure 64 espectacles.

La Mostra d’Igualada, que se celebrarà del 16 al 19 d'abril, aplegarà una seixantena d’espectacles de tots els gèneres de les arts escèniques (teatre, dansa, titelles, musical, màgia, clown, tallers, etc) per a tots els públics. Els professionals podran veure els espectacles programats, a més de trobar-se amb altres programadors i companyies.


Hi ha programades 22 estrenes, entre les quals destaquen: ‘On tens el Temps?’ (Companyia de teatre Anna Roca), ‘La Reina de les neus’ (El Bot Teatre), ‘La Julieta’ (La Perla 29), ‘El Quixot’ (Markeliñe) –en català- , ‘El Carreró de les Bruixes’ (PocaCosa Teatre) i ‘El país de Boiraembor’ (Sandra Rossi). Passaran per La Mostra 64 companyies que presentaran els seus espectacles.

Arxiu adjunt:

Lloc: Igualada

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte