Agenda

Calendari d'activitats formatives dirigides als gestors culturals i de tots els esdeveniments d'interès per a la professió: debats, jornades, conferències...

« tornar a l'agenda

MAR

18

Kosmopolis15

FESTIVAL 18 Març 2015 al 22 Març 2015

La Festa de la Literatura amplificada comença el dia 18 de març.

L'obra 'Alícia al país de les meravelles' de Lewis Carrol fa 150 anys.

Del 18 al 22 de març arriba una nova edició del Festival Kosmopolis al CCCB.


Enguany Kosmopolis ret homenatge a una de les grans obres de la literatura universal,'Alícia al país de les meravelles', de Lewis Carroll, però també hi haurà un laboratori d'escriptura, conferències amb escriptors internacionals i del país, reflexions sobre les noves narratives periodístiques, una exposició dedicada a la influència que ha exercit W.G Sebald en la literatura, i moltes més activitats.


Una de les més destacades és la quarta edició del Bookcamp, dedicada als límits del llibre: quines transformacions està vivint el sector? Quina convivència s'estableix entre el llibre en paper i el digital? Com s'ho fan les noves editorials i llibreries locals per fer-se un lloc dins un ecosistema de grans fusions editorials i plataformes de venda internacionals? A través de tallers, conferències i presentacions s'intentarà donar resposta a aquests temes.

Organitza:

CCCB

Lloc: CCCB, Barcelona.

Més informació »

0 Comentaris

Deixa el teu comentari

Per poder introduir comentaris has d'identificar-te com a soci de l'APGCC.

Cercador d'actes

Setembre 2018

Lun Mar Mie Jue Vie Sab Dom
 
 
 
 
 

Per paraula

Per data

Per tipus d'acte